×

EXENTRI – WALLET

kr. 269 Ekskl. moms

EXENTRI pung kortholder er noget helt nyt, der giver let adgang til dine forskellige kort og penge på en sikker og komfortabel måde.

Det er nok det mindste kortholder, der kan indeholde mindst syv kort og have adskilte rum til sedler, uden at disse skal foldes først.

Du får adgang til de to kort, du bruger mest, uden at du behøver at åbne kortholderen! Syv kortlommer og ekstra rum til sedler.
Alle kreditkort har deres egen lomme og er derfor lette at finde, mens magnetfelterne er individuelt beskyttet.

Den er fremstillet i ægte skind med en lås i rustfrit stål, og det smarte design gør det meget enkelt at opbevare betalingskort og pengesedler, så man nemt og hurtigt kan få fat i dem, når man skal bruge dem. Kreditkortenes magnetstriber beskyttes separat af nylonforing, og hvert rum har egne åbninger, så kortene er lette at finde og få ud. Selv om pungen kan rumme syv betalingskort, fylder den minimalt, så den nemt kan være i en lomme.

Den har desuden plads til sedler og kvitteringer, uden at disse behøver foldes sammen først.

Fås også i mange farvevalg

Kontakt Momenti for pris og udvalg– dette produkt har mange muligheder og kræver derfor personlig bestilling.

Varenummer (SKU): EXENTRI WALLET Kategori: Brand:

Beskrivelse

// Exentri er lille og handy, men kan rumme alle dine kort og i tillæg både pengesedler og kvitteringer. // Enkel adgang til de 2 mest benyttede kort uden at åbne kortholderen! // Syv separate kortlommer og separat rum til kvitteringer og pengesedler // Ægte skind og lås i rustfrit stål // Leveres i elegant gaveæske