×

EVA SOLO STAY COOL

kr. 130 Ekskl. moms

StayCool køler hurtigt vinen og holder den kølig længere. Vinkøleren holder den afkølede hvidvin kold i op til 2 timer.
Vinkøleren har en praktisk størrelse og kan tages med overalt. Vinkøleren indeholder frysegele og skal lægges i fryseren før brug, hvorefter den iskolde vinkøler kan sættes på flasken. Den er nem at montere, takket være det fleksible design med elastikbånd i siden.
Med Eva Solo StayCool vinkøler kan du tage din kølige hvidvin med de fleste steder. Så når du pakker tasken for at grille på stranden eller i parken, så kan StayCool følge med på vinflasken, så den gode mad nydes med frisk kølig vin. Eva Solo StayCool vinkøler fås i flere farver med samme farve snøre eller snøre i kontrastfarve. Den måler 15,5 cm i højden.
StayCool er fremstillet af nylon på ydersiden og polyester på indersiden. Kølegelén er fremstillet af hydrogel, som gør, at det kan fryses. Dette betyder, at StayCool rengøres skånsomt med mild sæbe og varmt vand. Brug en blød svamp, og lad vinkøleren lufttørre (undgå direkte sol).

Kontakt Momenti for pris og udvalg– dette produkt har mange muligheder og kræver derfor personlig bestilling.

Kategori: Brand:

Beskrivelse

// Passer de fleste vinflasker pga. elastikken // Opbevares i fryser før brug og kan foldes. // Indeholder kølegel under nylon materialet