×

om os

Momenti har ideerne der åbner dørerne til kunderne

Hos Momenti interesserer vi os for, hvordan reklamegaver og tøj kan være med til at forstærke virksomheders kunderelationer. Derfor følger vi trends, og gør os umage med vores rådgivning. Vi glæder os til at hjælpe dig med, hvordan din virksomhed kan opnå endnu stærkere customer relations ved hjælp af varer fra Momentis store sortiment.

I dag handler markedsføring om at blive set og hørt på en alternativ måde. Det skal være mere virkeligt, ærligt og relevant for målgruppen. Måske nærmest til at tage og føle på. Og et af de klassiske reklamemedier, der ikke kun har overlevet udviklingen, men også er blevet mere effektivt, er reklamegaver.

Vi ser os selv som din sparringspartner i bestræbelserne på at give din virksomhed opmærksomhed. Vi ved, at det handler om at bruge reklamebudgettet med omhu, så det er alfa omega, at salget af reklamegaver, beklædning, sport og gaveartikler bidrager til jeres overordnede succes og bundlinje. Momenti tilbyder produkter indenfor alle kategorier. Vi har mere end 20 års erfaring, og tilbyder derfor markedets bedste rådgivning.

Tag en snak med os, inden du handler andre steder. Vi plejer at gøre en forskel, som de fleste lægger mærke til.