×

SACKIT TOUCH 400

kr. 640 Ekskl. moms

Kontakt Momenti for pris og udvalg– dette produkt har mange muligheder og kræver derfor personlig bestilling.

Beskrivelse

SACKit Touch 400 er en kæmpe opgradering af de prisvindende SACKit høretelefoner, TOUCHit. Listen over nye fede features er lang. Som den første i serien kommer SACKit Touch 400 med IPX4 vandresistans, trådløs opladning og Hybrid ANC, som sikrer at høretelefonen har en af de bedste reduceringer af baggrundsstøj på markedet.

Du får tilmed høretelefoner med Bluetooth Multipoint, som gør det muligt at være forbundet til to enheder på samme tid. Hvis du fx. ser film på din computer med lyd i Touch 400 og din telefon pludseligt ringer, vil telefonen automatisk overtage opkoblingen til høretelefonerne – smart!

Med Touch 400 er det slut med at få hovedpine af at have høretelefoner på. Touch 400 er klart seriens mest komfortable høretelefoner. Med rotérbare earcups, justerbar bøjle af titanium og beklædte over-ear puder vil høretelefonerne perfekt tilpasse sig enhver hovedform.

På listen over opgraderinger kan der også tilføjes ekstremt lang batteritid – nemlig helt op til 50 timers konstant streamning på én enkelt opladning.